Bu bölümü görebilimek için Flash Player Yüklü Olmalıdır.

 
  HABER KATEGORİLERİ
   Ana Sayfa
   Yerel Yönetimler
   Kültür Sanat
   Asayiş
   Yaşam
   Güncel
   Bilim-Otomobil
   Sağlık
   Spor
   Magazin
   Eğitim
   Dünya
   Ekonomi
   Derin Haber
   Siyaset
   Türkiye Gündemi
  ÇOK OKUNANLAR

  HAFTANIN  ANKETİ

 

 

 

Bugün Seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?

 

AKP

 

BBP

 

BDP

 

BTP

 

CHP

 

DP

 

DSP

 

EMEP

 

HAK-PAR

 

İP

 

MHP

 

SHP

 

SP

 

TKP

 

TP

 

TDH

  ÇOK YORUMLANANLAR
  DÜNDEN KALANLAR

EKONOMİ

KASİF, 2010'dan umutlu

 

KASİF Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeleyen Osman Reis, “2009 yılını nadasta geçiren Türk ekonomisi 2010 yılında atılım yapacak” dedi.

Eklenme Tarihi: 31 Ocak 2010 Pazar 17:22:29

KASİF, 2010'dan umutlu Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis önceki gün gerçekleştirilen olağan genel kurul sonucunda KASİF yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.  KASİF başkanlığı görevini 4 yıldır başarıyla yürüten Osman Reis, KASİF Toplantı Salonu nda gerçekleştirilen ve tek liste ile girilen genel kurulda delegelerin tüm oyunu alarak yeniden KASİF yönetim kurulu başkanlığı görevine seçildi.
YENİ YILDA EKONOMİ ATAĞA GEÇECEK
Seçim sonunda bir konuşma yapan Reis, genel kurul üyelerine teşekkür etti. Karadeniz Bölgesi’nin sosyal ve ekonomik problemlerinin çözümünde bugüne kadar önemli görevleri yerine getiren KASİF’in bundan sonra da çalışmalarına hızla devam edeceğini ifade eden Reis, hedeflerinin; Karadeniz’den daha fazla ihracatçının ve daha fazla sanayicinin çıkarılmasına katkı sağlamak olduğunu söyledi. Son 7 yılda rekor düzeyde büyüyen Türkiye’nin 2009 yılını ise nadasta geçirdiğini belirten Reis, Türk ekonomisinin 2010 yılında ise atağa geçeceğini, bunun ilk belirtilerinin ise görüldüğünü vurguladı.
DELEGELERLE YEMEK YENDİ
4 yıldır KASİF Başkanlığı görevini yürüten Reis, kısa adı TUSKON olan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nda da başkan yardımcılığı görevinde bulunuyor. KASİF genel kurul sonunda delegelerle birlikte Canik Belediyesi Meşe Tesislerinde bir yemek yedi.
YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU
Yapılan seçim sonucunda KASİF Yönetim Kurulu asil üyeliklerine Osman Reis (Samsun), Ekrem Kayıkçıoğlu (Trabzon), Abdurrahman Hacıkerimoğlu (Samsun), Muharrem Durmuşoğlu (Samsun) Mustafa Külünkoğlu (Rize), Ahmet Aydın (Bafra), M. Selim Kitapçı (Giresun), Sami Dinler (Tokat), Hakkı Nazlım (Sivas), Avni Yılmaz (Ordu) ve Bekir Aydın (Amasya) seçildi.  KASİF Denetleme kurulu asil üyeliklerine ise Ali Haydar Toroman (Çarşamba), Selami Kızıklı (Merzifon) ve Ayhan Özköroğlu (Samsun) seçildi.
Kısa adı KASİF olan Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu 1994 yılında Samsun’da kurularak faaliyete başladı. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) da kurucu üyesi olan KASİF, Karadeniz Bölgesi’nde 1500 sanayici ve işadamını bünyesinde bulunduruyor.
Bu haber 32 kez okunmuştur.

 

 

 

  GAZETE BAŞLIKLARI
  FOTO GALERİLER

  VİDEO GALERİLER

  KÖŞE YAZARLARIMIZ
  RAMAZAN ÇAĞLAR
  CENK BİRGÜN
  AV. ALPEREN CARUS
  MEHMET AKİF BOZOK

  ÖZEL SÖYLEŞİ

  VİDEO RÖPORTAJ

  HAVA DURUMU

KapsamHaber Uluslararası İnternet Med.Yay.Ltd.Şti.

© 2009 Tüm Hakları Saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Tel: 0 362 432 56 59 | Destek: destek@kapsamhaber.com Yapım: Simetri Web Tasarım Hizmetleri Samsun  Tasarım: © Fatih ÇUBUKÇUOĞLU

 

KapsamHaber.com; A.A., İHA ve ANKA ajanslarının resmi abonesidir.