Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Anneler Günü’nde şehit annelerini ziyaret ederek gönüllere dokundu.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan şehit annelerini ziyaret etti. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yürüttüğü operasyonlarda şehit olan P. Uzm. Onb. Tayfun Pekel, P. Er Mehmet Kökrem ve J. Kom. Er Uğur Birinci’nin annelerini evlerinde ziyaret eden Başkan Sandıkçı, hem Anneler Günü’nü kutladı hem de ailelerin taleplerini dinledi.
Gönülleri Kazanan Ziyaret
Ziyaretler sırasında şehit aileleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Sandıkçı, annelere çeşitli hediyeler takdim etti. Şehit annelerinin gösterdiği fedakârlığın ve taşıdığı onurlu sorumluluğun altını çizen Sandıkçı, “Anneler Günü vesilesiyle Canik’imizdeki şehit annelerimizi ziyaret ederek kendilerinin Anneler Günü’nü tebrik ettik. Onların duaları, bu ülkenin en büyük gücüdür” dedi.
Şehit Ailelerinin Taleplerine Kulak Verdi
Ziyaret sırasında yalnızca tebriklerde bulunmayan Başkan Sandıkçı, aynı zamanda şehit ailelerinin dile getirdiği sorun ve talepleri de dinledi. İlçedeki sosyal destek çalışmalarına bu yönde yön verilmesi hedefleniyor.
Annelerin Günü Kutlandı
Başkan Sandıkçı mesajında, “Sonsuz sevgileri, fedakârlıkları ve şefkatleriyle bizleri yetiştiren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü canıgönülden tebrik ediyorum” diyerek tüm annelere sağlıklı ve bereketli bir ömür diledi.
Haber: Kapsamhaber