Şarkıcı Halil Sezai’nin Yaşlı Adamı Dövmesine Tepkiler Büyüyor

Şarkıcı Halil Sezai'nin 67 yaşındaki komşusunu darp etmesi sosyal medyada büyük tepki topladı. Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olay Şarkıcı Sezai'nin gözaltına alınması ile olayın ayrıntıları ortaya çıktı.

Güncel 17.09.2020, 13:09 17.09.2020, 13:47
Şarkıcı Halil Sezai’nin Yaşlı Adamı Dövmesine Tepkiler Büyüyor

Tuzla'da yaşananan skandal olayda Şarkıcı Halil Sezai 67 yaşındaki komşusunu darp ediyor. dün sabah saatlerinde Tuzla'da yaşanan olayda Sokakta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen bir kişiyle tartışma yaşıor. Çekime izin vermeyen yaşlı adama Şarkıcı Halil Sezai saldırarak darp ediyor.

Sebebi her ne olursa olsun topluma örnek olması gereken bir sanatçının yaşlı bir adama saldırması ve darp etmesi hafife alınamayacağı toplumun ortak kanaati oldu. Halil Sezai bu davranışı ile kendi hayatına çelme taktı. Halil Sezai'nin bu davranışını Türk toplumu asla affetmeyecektir?

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında, 67 yaşındaki adamı döven şarkıcı Halil Sezai’ye “Bittin sen Halil Sezai” ifadelerini kullandı. Hakan "Bittin sen Halil Sezai" başlıklı yazısında Halil Sezai’ye ağır eleştiriler yöneltirken, "Şiddete bin bir mazeret üretmişsin. Şiddetin mazereti olmaz Halil Sezai." diyerek, “İncir Reçeli” diye oynadığın filmlerle değil, yaşlı bir adama yönelik uyguladığın şiddet görüntüleriyle hatırlanacaksın Halil Sezai... “Romantik şarkılar söyleyen, ıssızlığın ortasındaki kentli adam” olmaktan çıkıp “mağara adamının teki” durumuna düştün Halil Sezai.... Kendisini savunamayacak yaşlı bir adamın evini basmaya iki çam yarmasıyla birlikte giden, delikanlılıktan hayli uzak bir adamsın Halil Sezai..." şeklinde Halil Sezai'yi yerden yere vuran tepki gösterdi.

Sosyal medya hesaplarından Şarkıcı Sezai'ye karşı büyük tepki:

Cüneyt Arkın, sosyal platformda paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Bir sanatçı sadece şarkı söyleyerek, film çekerek Türk halkına karşı görevini yapmış olmuş sayılmaz. Sanatçılar topluma örnek insanlar olması gerekir. Halka karşı onun sorumlulukları vardır. Özellikle gençlere örnek olmalılardır."

Halil Sezai Kimdir?

Halil Sezai Paracıkoğlu, 16 Ağustos 1979 yılında Eskişehir'de doğdu. Eskişehir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra 2003 yılında Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarını  bitirdi. 2012 yılında Kral Tv Müzik Ödüllerinde "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü alan Sezai, 
 2011 yılında vizyona giren İncir Reçeli filmi ile beyaz perdede yer aldı.2014 tarihli Çilek filminin ise yapımcılığını üstlenen Sezai, Yapışık Kardeşler filminde İmam rolünü oynadı.

Filmografisi

Sevgili Dünürüm : Cem - 2007
Gönül Yarası : Garson - 2004
Ihlamurlar Altında : Murat - 2005
Kader : Levent - 2007
Kahve Bahane : Muhsin - 2009
Yapma Diyorum : Sağlıkçı Tezcan - 2009

Türkan : İsmail - 2011
Mavi Pansiyon : 2011
İncir Reçeli : Metin (Film) 2011
Problem Çözen Adam : İnternet Dizisi - 2011
Bir Hikayem Var : 2013
Sabit Kanca : Fizik Öğretmeni - 2013
Çilek : (Film) 2014
İncir Reçeli 2 : Metin (Film) 2014
Ammar : (Film) 2014
Arkadaşım Hoşgeldin : Komedi Programı - 2014
Yapışık Kardeşler : (Film) İmam - 2015

Yorumlar (0)
Puan Durumu
Takımlar O P
1. Galatasaray 2 6
2. Alanyaspor 2 6
3. Göztepe 2 4
4. Karagümrük 2 4
5. Beşiktaş 2 4
6. Hatayspor 2 4
7. Antalyaspor 2 4
8. Fenerbahçe 2 4
9. Kasımpaşa 2 3
10. Sivasspor 2 3
11. Erzurumspor 2 3
12. Kayserispor 2 3
13. Konyaspor 1 1
14. Gaziantep FK 2 1
15. Trabzonspor 2 1
16. Gençlerbirliği 2 1
17. Malatyaspor 2 1
18. Denizlispor 2 1
19. Çaykur Rizespor 2 0
20. Ankaragücü 1 0
21. Başakşehir 2 0
Takımlar O P
1. Ankara Keçiörengücü 2 6
2. Tuzlaspor 2 4
3. Samsunspor 2 4
4. Adana Demirspor 2 4
5. Adanaspor 2 4
6. Balıkesirspor 2 3
7. Bursaspor 2 3
8. Altınordu 2 3
9. Bandırmaspor 2 3
10. İstanbulspor 2 3
11. Ankaraspor 2 3
12. Ümraniye 2 3
13. Akhisar Bld.Spor 2 1
14. Altay 2 1
15. Boluspor 2 1
16. Eskişehirspor 2 1
17. Giresunspor 2 1
18. Menemen Belediyespor 2 1
Takımlar O P
1. Leicester City 2 6
2. Everton 2 6
3. Arsenal 2 6
4. Liverpool 2 6
5. Crystal Palace 2 6
6. Tottenham 2 3
7. Wolverhampton 1 3
8. Brighton 2 3
9. Aston Villa 1 3
10. Leeds United 2 3
11. Chelsea 2 3
12. Newcastle 2 3
13. Man City 0 0
14. Burnley 1 0
15. M. United 1 0
16. West Ham 2 0
17. Sheffield United 2 0
18. Fulham 2 0
19. Southampton 2 0
20. West Bromwich 2 0
Takımlar O P
1. Granada 2 6
2. Real Betis 2 6
3. Villarreal 2 4
4. Celta de Vigo 2 4
5. Valencia 2 3
6. Osasuna 2 3
7. Getafe 1 3
8. Cádiz 2 3
9. Real Sociedad 2 2
10. Real Madrid 1 1
11. Eibar 2 1
12. Huesca 2 1
13. Real Valladolid 2 1
14. Atletico Madrid 0 0
15. Barcelona 0 0
16. Elche 0 0
17. Sevilla 0 0
18. Levante 1 0
19. Deportivo Alaves 2 0
20. Athletic Bilbao 1 0