Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya twitter hesabından ABD Başkanı Donald Trump'an Türkiye'ye tehdidine sert cevap vererek, "ABD'li emparyalist Trump, 'Türkiye, Fıratın Doğusuna girerse Ekonomisini bitiririm' diye tehdit etmiş. Elinden geleni ardına koyarsan namerdsin. Sen Türk Milletini, katlettiğiniz Silahsız, savunmasız Kızılderililerle yada İrak işgalin de tek mermi atmadan teslim olanlarla karıştırma." dedi.

Enginyurt, Bütün Türkler bir ordu
"Fıratın Doğusun da ne işimiz var?" diye soran Cemal Enginyurt, "Memleket evlatları boş yere ölecek diyen her kim varsa, Şerefsiz vatan haini korkaktır. Amerikan uşağı alçaktır. Çanakkale, Sakarya, Dumlupınar dün ne ise, bugün Fıratın Doğusu aynıdır TÜRKLER için.Bütün Türkler bir ordu, katılmayan kaçaktır." ifadelerini kullandı.Cemal Enginyurt bunlara da dikkat çekti:
Türk Ordusunun, Fıratın Doğusuna girecek denildiğini ve fitne ateşi yandığını belirten Enginyurt, "Önce Bedelliler gitsin, Zengin ve Vekil çocukları hemen Askere alınsın. Bu şerefsiz bir soğutma taktiği. Çanakkale de, Kıbrıs da, Güneydoğu da svaşmaktan çekinmemiş Vatan evlatlarına operasyon başladı. Fitneye dikkat." dedi.Twitter ile acı ama gerçekleri de dile getiren Milletvekili Enginyurt, takipçilerine tebessüm ettirmekten de geri durmadı.TWİTTER, varlığınla hayatımıza renk kattın. Sayen de dostu düşmanı daha iyi tanıdık.Türkçe yi öğreten dil bilimciler doldu ortalık. Evde eşine çocuğuna tek laf edemeyen sanal Kahramanları gördük. Velhasıl bize çok faydan oldu TWİTTER. Bir ricam var; TRUMP DELİSİNE TWİTT ATTIRMA.