Yılport Samsunspor'dan Bomba Transferler
Yılport Samsunspor; Süper Lig için iddialı ve süper transferlere imza attı. İşte o transferler...

PTT 1. Ligi' nnilk yarısını 3. sırada 33 puana tamamlayan Yılport Samsunspor; Süper Lig için iddialı ve süper transferlere imza attı. İşte o transferler:
Mathias Coureur: Bulgaristan Chorne More Varna takımından transfer. 15 maçta 15 golü var. 32 yaşıda, 1,5 yıllık sözleşme yapıldı.
Jugurta Homroun: Büyükşehir Erzurumspor' dan transfer oldu. Sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. Kanat oyuncsu.
Gökhan Karadeniz: Aktaş Hatayspr' dan transfer edildi. 2,5 yıllık anlaşma imzalandı. Oynadığı takımlar : Karacabeyspor, Trabzonspor, Antalyaspor, Göztepe, Büyükşehir Belediye Erzurumspor.
Djedie : 30 yaşında. Kayserispor forması giydi.
Samsunspor Kulüp Başkanı Yükse Yıldırım, Yönetim Kurulu üyesi ve Genel Menajer Mustafa Aztopal ve tüm yönetimle; Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve taraftarlar, sezon sonunda Süper Lig' e yükseleceklerine inandıklarını söylediler.
Yılport Samsunsor; 2. yarının ilk maçında, 24 Ocak Pazar günü Altay ile karşılaşacak.
Haber : Oktay ZERRİN- Samsun.