“Siyaset düzgün ve çirkefleşmeden yapılmalı” şeklinde açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, İyi Parti Kavak Belediye Başkan adayını kastederek, "Şimdi de yalan siyaseti ile ayakta kalmaya oy almaya çalışıyorlar. ” dedi.Kavak’ta seçim çalışmaları için gittiği yerlerde kendisini tüm partililerin adayı olarak gösteren konuşmalar yaparak destek isteyen İYİ Parti adayını eleştiren MHP Kamber, “Kendine güvenen bulunduğu yeri söyler, ama bunlar onu da yapamıyor” dedi.
MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber, rakip parti adayını davranışı nedeniyle sert bir dille kınayarak, Siyasette, siyasi terbiye gereği bir duruş olması gerektiğini belirtti.
ŞERİF ÜN'ÜN YAPTIĞI DOĞRU DEĞİL
31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Kavak’ta seçim çalışmaları her geçen gün artan bir tempo ile sürerken İyi Parti adayı Şerif Ün’ün köylerde yaptığı seçim konuşmalarında kendisini AK Parti, MHP, CHP ve İyi Partililerin adayı olarak gösterdiği ve etik olmayan bu şekilde bir hareketle seçmenlerden oy talep etmesinin doğru olmadığını belirtildi.
SİYASET BİR DURUŞ GEREKTİRİR
MHP ilçe Başkanı Kamber,” Rakip adayın köylerde kendisini dört parti adayı olarak göstererek oy istemesi kadar çirkin bir hareket olamaz. Kendine güvenen bulunduğu yeri söyler, projesini anlatır oyunu ister. Böyle ben her partilinin adayıyım demesi onları kurtarmaz. Halkımız zillet ittifakına gereken dersi sandıkta verecektir. Siyaset bir duruş gerektirir. Siyasette çirkefleşmemek gerek. Ben herkesin adayıyım diyerek siyaset de hiç yapılmaz” dedi.