İYİ Parti İlkadım Belediye Bakan Adayı Necattin Demirtaş, Gülsan sanayi sitesi ve 56’lar esnafını ve çalışanlarını ziyaret eden Demirtaş, görmüş olduğu yoğun ilgi ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Zor şartlar altında ekmeğini kazanan işçilerle dertleşen Demirtaş, "Emek veren, üreten kardeşlerimiz başımızın tacıdır. Kendlerine bu vesile ile hayırlı bol kazançlar dileğimizi de iletme fırsatı bulduk" dedi.
Hemşehri derneklerinin önemini dile getiren Demirtaş, Kavak Çalbaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticileri ve üyeleriyle biraraya belerek, Projeleri konusunda bilgi verdi. Demirtaş "İlkadım’da her yörenin kültürünün yaşatıldığı, birlik ve beraberliğin örnek olduğu çalışmalar hayata geçireceğiz. Bunu birlikte başaracağız" dedi.
Ayrıca, Tepecik Mahalesi ve Karasamsun Yakamoz sitesinde vatandaşlarla buluşan Demirtaş, yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.
Makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın gönül birlikteliği olduğunu ifade eden Necattin Demirtaş, "Her zaman ifade ettiğim gibi önceliğimiz gençlerimiz. Gençler bizim geleceğimiz, geleceğimize sahip çıkacağız. Gençler için çok önemli projelerimiz olacak. Gençlerimiz için hazırladığımız İlkadım Gençlik ve Spor Merkezi projesinin müjdesini sizlere vermek istiyorum.
"ÜCRETSİ E- DERSHANE KURACAĞIM"
"Gençlerin başkanı değil Necattin Abisi olacağım" diyen Demirtaş, "Yapacağımız projelerle gençlerimizin hayat yolundaki engellerini ortadan kaldıracağız. Ücretsiz e- dershane kuracak ve ücretsiz eğitim haklarını teslim ederek, İlkadım'da eğitim kalitesinin artmasına katkıda bulunacağız" dedi.
Demirtaş, mahalle gezilerinde gençlerin kendisine ilettiği güven ve sevgiden çok heyecanlandığını da belirterek, "Bu güven ve sevgiyi boşa çıkarmayacak, onların Necattin Başkanları değil Necattin Abileri olacağım" vurgusu yaptı.
KAPSAMHABER
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 16:32