Canik'te 'Komşunun Sesi Ol' Projesi
Canik Belediyesi ilçede yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için “KOMŞUNUN SESİ OL” başlıklı bir proje başlatarak, ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir çalışma başlattı.

Canik Belediyesi ilçede yaşayan gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek için “KOMŞUNUN SESİ OL” başlıklı bir proje başlattı ‘komşusu açken tok yatan bizden değildir” anlayışı kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için bir çalışma başlattı.
KOMŞUNUN SESİ OL
Sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşabileceklerini söyleyen başkan Sandıkçı, “Dileyen bana da ulaşabilir. Tek isteğimiz ve dileğimiz ilçemizde bu anlamda hiç kimse zorda kalmasın. Canik Belediyesi vatandaşı için var, vatandaşı için gece gündüz çalışmak üretmek için var. Bütün zorlukları birlikte aşmak için var. Hedefimiz tek bir vatandaşımız ne karnı aç uyusun, ne de soğuk ile baş başa kalmasın. Bizim bağımız gönül bağıdır. Sevgi bağıdır. Bir aile olmanın sıcaklığını hissetmektir. En büyük başarı da budur. Buradan hareketle bütün Canik Halkına bu sese kulak vermeye davet ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz. Biz birlikte Canik’iz” şeklinde konuştu.