
Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu ve kulüp üyeleri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ederek, çalışmaları ve yürütmüş oldukları tablet kampanyası hakkında bilgiler aktardı.
Eminoğlu, düzenledikleri etkinlikle öğrencilere destek vermeyi hedeflediklerini belirtti. Dünyanın ve Türkiye'nin pandemi şartlarından dolayı zor zamanlardan geçtiğine işaret eden Ümit Eminoğlu, "Her şeyi her zaman devletten beklememek lazım, bizlerde sivil toplum örgütleri olağan üstü şartlarda devletimizin yanında olarak toplumsal ödevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bugün Pandemi şartlarından dolayı çocuklarımız uzaktan eğitim almaktadır.Maalesef her çocuk bu imkanı sağlayamamaktadır. Her zaman toplumsal refleksleri öne olan Rotary kulübümüz ihtiyaç sahibi, başarılı çocuklarımız için Tablet Bilgisayar kampanyası başlatmıştır. Bu konuda fon geliri getirecek Günebakan Broşları satışı başlatmış olup, gelirinin tamamı ile 300 başarılı, ihtiyaç sahibi çocuğumuza tablet dağıtıyoruz. Havza’da ise 30 adet tableti öğrencilerimize ulaştırdık.” dedi.
Ziyaretin ardından Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e günebakan rozeti hediye etti.