Anahtar Parti Manisa Ahmetli İlçe Başkanı Yusuf Furan, Türkiye’nin her kesiminde yaşanan ekonomik sıkıntılara, halkın geleceğe dair umutsuzluğuna ve mevcut siyasi partilere olan güven kaybına dikkat çekerek, Anahtar Parti’nin halkın aradığı umut olduğunu belirtti.
“Türkiye’de Hiç Kimse Mutlu Değil!”
Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı vatandaşların ciddi bir memnuniyetsizlik yaşadığını ifade eden Furan, şu açıklamalarda bulundu:“Son 22-23 yılda Türkiye, her geçen gün daha büyük sorunlarla mücadele eden bir ülke haline geldi. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, kimse mutlu değil. Esnaf da, memur da, işçi de, emekli de, gençler de hayatından şikayetçi. Çünkü yönetim anlayışı iflas etti. İktidar ve muhalefet, milletin sorunlarına gerçek çözümler üretemedi. Şimdi artık yeni bir yol çizmenin, Türkiye’nin geleceğini inşa etmenin zamanı geldi!”
“Neden Yeni Bir Parti Kurduk?”
Anahtar Parti’nin kuruluş amacına değinen Furan, sıkça sorulan “Bu kadar parti varken neden yeni bir parti kurdunuz?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:“Evet, Türkiye’de birçok siyasi parti var ama vatandaşların büyük bir bölümü, kendi partisinden bile memnun değil. Mevcut iktidardan şikayetçi olanlar, muhalefetten de umut göremediği için yıllardır değişim gerçekleşmedi. İşte bu yüzden Anahtar Parti olarak biz yola çıktık! Yeni bir parti kurmak, yeni bir çözüm aramaktır. İçinde bulunduğumuz duruma itiraz etmektir! Eğer hiçbir yeni parti kurulmazsa, demek ki artık insanlar çaresizce her şeyi kabullenmiş demektir. Biz buna izin vermeyeceğiz!”
“Türkiye İçin Gerçek Çözümler Sunuyoruz!”
Anahtar Parti’nin ülkenin sorunlarına yüzeysel vaatlerle değil, gerçek ve uygulanabilir projelerle çözüm sunduğunu ifade eden Furan, halkı doğrudan dinleyerek adımlar atacaklarını söyledi:“Biz halkın içinde, halkın sesiyiz! Mevcut sistem artık işlemiyor. Ekonomi çöküşte, gençler işsiz, üretim durma noktasına geldi. Türkiye’nin dört bir yanında halk, geçinemiyor. Anahtar Parti olarak bu sorunları köklü çözümlerle ortadan kaldıracağız. Çünkü bizim derdimiz makam, mevki değil; ülkenin geleceğidir!”
“Ahmetli İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz!”
Manisa ve Ahmetli özelinde halkın büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Yusuf Furan, ilçede güçlü bir kadro oluşturduklarını ve halkın beklentilerini karşılamak için çalışacaklarını dile getirdi:“Manisa, tarihin ve kültürün merkezi olan bir şehir. Ahmetli ilçemiz de bu güzellikleri içinde barındıran, çalışkan ve vatansever insanların yaşadığı bir yer. Ancak yıllardır Ahmetli, ihmal ediliyor. Yatırımlar yetersiz, gençlerimiz göç etmek zorunda kalıyor, esnafımız ayakta kalmaya çalışıyor. Tarım ve hayvancılıkta özellikle girdi maliyetleri yüzünden çiftçilerimiz para kazanamamakta, Tarım ağırlıklı gelire sahip ilçemizde çiftçinin ekonomik zorluklar yaşaması doğrudan esnafımızı da etkilemekte, insanlarımız umutsuzca bir karamsarlığa düşmenin eşiğindeler. İşte bu yüzden biz buradayız! Ahmetli halkının sesi olmaya, çözüm üretmeye, ilçemizi hak ettiği yere taşımaya kararlıyız!”