Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Ramazan-ı Şerif’in ardından gelen bayramın, sevinç ve heyecanla karşılandığını belirten Başkan Sandıkçı, “Kim, ne durumda olursa olsun; bayram günleri sevginin, saygının ve hoşgörünün birleştirici gücüyle gönüllerin birleştiği en kıymetli zamanlardır,” ifadelerini kullandı.
“Bayram Sevinçtir, Paylaşmaktır”
Başkan Sandıkçı, bayramların manevi atmosferine dikkat çekerek, insanların bir araya geldiği, kırgınlıkların sona erdiği ve güzel duyguların paylaşıldığı özel zamanlar olduğunu söyledi. “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakıyor, Ramazan Bayramı’nın gelişini büyük bir sevinç ve heyecanla karşılıyoruz,” diyen Sandıkçı, bayramın toplumsal dayanışma için önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.
Tüm İnsanlık İçin Esenlik Temennisi
Başkan Sandıkçı, mesajında sadece yerel değil, küresel ölçekte de barış ve huzur çağrısında bulundu. Ramazan Bayramı’nın, tüm insanlık için esenlik getirmesini dileyen Sandıkçı, özellikle mazlum coğrafyalarda akan gözyaşlarının dinmesi için dua etti.
“Bu müstesna günleri hep birlikte, en güzel şekilde değerlendirmeyi Yüce Mevla'dan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için esenliğe vesile olmasını temenni ediyorum,” diyen Başkan, bayramın tüm gönüllere mutluluk getirmesini diledi.
“Bayramımız Mübarek Olsun”
Mesajını içten bir temenniyle sonlandıran Başkan İbrahim Sandıkçı, “Ramazan Bayramımız mübarek olsun,” diyerek vatandaşların bayramını kutladı. Sandıkçı’nın mesajı, sevgi, hoşgörü ve birlik çağrısıyla gönüllerde karşılık buldu.
Haber: Kapsamhaber