İnsanlar günlük yaşamlarında güzel etki bırakmak için dış güzelliğe önem vermektedir. Özellikle çene (jawline) dolgusu, toplumlarda birbirine etkileyen insanlar arasında rekabet olmaktadır. Estetik amaçlı yapılan dolgular kişileri daha özgüvenli yapmaktadır.Günümüzde özellikle çene dolgusu tercih edilenler arasında yer almaktadır. Çenesinde simetrik veya problemi olan kişiler çene dolgusuna başvurmaktadır.Başvuru esnasında yapılan testlerle başarılı bir dolgu işlemi yapılmaktadır. İster cerrahi operasyon ister ameliyat olmadan yapabileceğiniz işlemler mevcuttur. Bu işlemleri seçmeniz için uygun bir bütçenizin de olması gerekmektedir.Hem cebinize uygun hem de sağlığınızı tehlikeye atmadan bu işlemleri kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyler güvenilir bir cerrahi prosedürü bulmaktır.Başarılı bir operasyon ancak profesyonel kişilerin elinden geçmektedir. Sizler de derin bir araştırma yaparak dolgu işlemlerinizi güvenilir bir ortamda yapabilirsiniz. Kısa zamanda da bu operasyonu sağlıklı bir şekilde atlatabilirsiniz. İşlem sonucunda ise hayalinizdeki dolguya kavuşabilirsiniz.
Jawline (Çene) Dolgusu Nedir ve Nasıl Uygulanır?
Çene hatlarını belirgin hale getirmek ve düzenlemek amacıyla yapılmaktadır. Jawline adı verilen bir dolgu maddesinden yararlanılmaktadır. Bu
çene (jawline) dolgusu ile ince çizgiler yumuşatılarak kırışıklıklar giderilmektedir. Sağlıklı ve daha genç görünen elde etmek için bu dolgu yapılmakta ve etkisi uzun yıllar sürmektedir. Aynı zamanda simetri ve kontür de sağlamaktadır.
Jawline Dolgusu Nedir, İçeriğinde Ne Vardır?
Simetrik açıdan bozukluk olmasa da çenede işlem uygulanarak sarkmalar önlenmektedir. Bu çene (jawline) dolgusu, maddesi uzman aracılığı ile yapılmaktadır. Uygulanmakta olan dolgu kolajen üretimini desteklemektedir. Bu sayede kemik kaybı ve sarkmalara karşı kullanılmaktadır.
Kaş Kaldırma İşlemi Nedir? Neden Sarkar?
Yaş aldıkça beden üzerindeki etkiler de görülmektedir. Bununla birlikte kaş kaldırma olmadan cilt elastik yapısını da kaybetmektedir. Başta yüz olmak üzere vücudun çeşitli yerlerinde kırışıklıklar ve sarkmalarda görülmektedir.Yaşlanma belirtileri ilk olarak kaş ve alın bölgesinde görülmektedir. Zaman geçtikçe kaş kaldırma gözlerinin üstü toplanmakta ve görünüşü zorlaştırmaktadır. Yüz ifadesini en çok etkilemekte olan kaşlar da sarkmaktadır. Sarkmakta olan kaşlar ise gergin ve sinirli bir görünüme sebep olmaktadır.
Kaş Kaldırma Nedir? Kaş Kaldırma Yöntemleri Nelerdir?
İhtiyaca bağlı olacak şekilde kaş kaldırma ameliyatı yapılmaktadır. Cerrahi bir işlem olmadan kaş kaldırma farklı yöntemlerle hastalara uygulanmaktadır. Bu prosedürlerin avantajları ve dezavantajları da bulunmaktadır.Cerrahi yöntemlere bağlı olarak klasik Kaş kaldırma endoskopi kas kaldırma işlemleri yapılmaktadır. Botoks ve ultrapi gibi yöntemler de
kaş kaldırma ameliyatsız operasyonlara örnek verilmektedir. Bu sayede istenmediğiniz operasyonu seçerek kaş kaldırma dolgusu yaptırabilirsiniz.
Eksozom Nedir? Eksozom Tedavisi Faydaları Nelerdir?
Çok sayıda büyüme etmenlerine bağlı olarak kök hücre üretimi yapılmaktadır. Egzozomlar içerdikleri amino asitlerle birlikte yeni doğan göbek bağı dokusundan elde edilmektedir. Elde edilen bu oksozom tedavisi hijyenik ve kültür ortamında yapılan işlemlerle saflaştırılmaktadır. Bunun sonucunda ise protein kesecikleri oluşmaktadır.Çok küçük bir yapıda oldukları için 30 ila 200 milimetre çapındadır. Ayrıca oksozom tedavisi hücrelerin binde boyutunda olmakta olan bu kesecekler uygulandığı bölgede fonksiyonel bir etki bırakmaktadır. Hem hücreyi onarmakta hem de sağlıklı bir görünüme sahip olabilmektedir.
Eksozom Tedavisi Nasıl Yapılır?
Eksozom tedavisi bazı hastalıkları gidermek amacıyla da kullanılmaktadır. Özellikle saç dökülmesi ve yanık tedavisi gibi alanlarda da başarılı sonuçlar vermektedir.
Eksozom Kök Hücre Kaynakları Nelerdir?
Uygulanacak olan bölgeye eksozom tedavisi tek seferlik seans ile uygulanmaktadır. Sadece bir kez uygulanacak olan bu işlem sonrasında zaman içerisinde sonuç başarı göstermektedir. Özellikle kök hücre kaynaklarında
eksozom tedavisi hücreye enjekte edilerek hasarlı bölgede onarım işlemi başlatılmaktadır. Kök hücre kaynakları özellikle yeni doğanlarda bulunmaktadır.