Enes Yazıcı, 2025’in herkesin eşit haklara sahip olduğu, adaletin ön planda tutulduğu bir yıl olması gerektiğini vurguladı. “Geçmişteki zor günlerin üstesinden gelebilmek için adalet, eşitlik ve dayanışmanın hâkim olduğu bir toplum için mücadele edeceğiz” diyen Yazıcı, daha demokratik bir Türkiye inşa etme hedeflerinin altını çizdi.
Birlikte Hareket Etme MesajıYeni yıl mesajında, dayanışma ve sağduyunun önemine dikkat çeken Yazıcı, “2025, yalnızca bir yıl değil; umutlarımızı tazeleyerek birlikte attığımız adımları güçlendireceğimiz bir dönem olmalıdır” ifadelerini kullandı.Başakşehir Halkına Yeni Yıl Temennisi
Yazıcı, Başakşehir halkına sağlık, mutluluk ve başarı dileyerek, “Birlikte daha iyi bir Türkiye için durmadan çalışacağız” dedi ve vatandaşların yeni yılını içtenlikle kutladı.