Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı, Ramazan Bayramı kapsamında sürdürdüğü bayramlaşma programı çerçevesinde Edremit ilçesini ziyaret etti. Bayramlaşma programında CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, Parti Meclisi Üyesi Mehmet Tüm ve Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş da yer aldı.
Samimi ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşen bayramlaşmada konuşan İl Başkanı Köybaşı, 23 Mart’ta yapılan Cumhurbaşkanı ön seçiminde Edremit örgütünün, 31 Mart 2024 yerel seçimlerindeki başarının da üzerine çıkarak önemli bir irade ortaya koyduğunu söyledi.
‘Örgütümüzün Emeğine Yürekten Teşekkür Ediyorum’
Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş’ın şahsında tüm Edremit teşkilatına teşekkür eden Köybaşı, ‘Gösterdikleri özverili çalışma ve ortaya koydukları güçlü irade ile Edremit örgütümüz, hem ön seçimlerde hem yerel seçimlerde halkın güvenini ve desteğini en güçlü şekilde hissettirmiştir. Bu başarı, hepimizin gururudur’ ifadelerini kullandı.
Hedef 25 Milyon İmza
CHP’nin yeni dönemde belirlediği 25 milyon imza hedefine de değinen Köybaşı, bu hedefin Edremit’te güçlü bir şekilde benimsendiğini belirterek şunları söyledi:
‘Önümüzdeki süreçte daha da büyüyeceğiz. Edremit örgütümüz bu hedefe ulaşma konusunda son derece iddialı. Güzel günler göreceğiz. Her şey çok güzel olacak’ dedi.
Bayramlaşma programı, dayanışma mesajlarının verilmesinin ardından çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.