Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Gökçealan Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak belediyenin sosyal projelerini anlattı. Başkan Sengel, ailelerin vakit geçirebileceği çok amaçlı bir çay bahçesi yapılacağını müjdeledi.
SOSYAL BELEDİYECİLİK ADIMLARI DEVAM EDİYOR
Gökçealan Mahalle Muhtarı Nazmi Tabak, meclis üyeleri ve belediye ekipleriyle birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Sengel, Türkiye Belediyeler Birliği iş birliğiyle belediye filosuna bir tanker ve çöp aracı kazandırıldığını duyurdu.
Gökçealanlıların talep ettiği aile çay bahçesi projesiyle ilgili konuşan Başkan Sengel, şu açıklamalarda bulundu:
"Gökçealan’da güzel işler yapmak istiyoruz. Daha önce park alanını kazandırmıştık. Şimdi de özellikle kadınların talebi olan çok amaçlı bir aile çay bahçesi için çalışmalara başladık. Bu alan, mahalle sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği bir sosyal alan olacak. Gökçealan’a hayırlı olsun."
ÜRETİM YOLLARI BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİYLE YENİLENİYOR
Bölgedeki üreticilerin en büyük sorunlarından biri olan yol iyileştirme çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Sengel, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde üretim yollarının yenileneceğini açıkladı.
EFESLİM KART, ÖĞRENCİ OTOBÜSÜ, HALK EKMEK FIRINI GELİYOR
Başkan Sengel, artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle sosyal destek projelerine ağırlık verdiklerini belirterek, şu projeleri hatırlattı:
- Emekli Efeslim Kart ile emeklilere destek
- Kent Lokantası ve Öğrenci Otobüsü ile öğrenciler için kolaylık
- Halk Market ile temel gıda ürünlerine daha uygun fiyatla ulaşım
- Belevi’de açılacak Halk Ekmek Fırını ile ekonomik ekmek üretimi