Alaattin Çakıcı'dan Bahçeli'ye Çok Özel Teşekkür
Ünlü Kabadayı Alaattin Çakıcı, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin kendisi, arkadaşı Kürşat Yılmaz ve tüm kader mahkumları için yaptığı açıklamaya teşekkür etti.

Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alaattin Çakıcı, Devlet Bahçeli’nin kendisi ve arkadaşı Kürşat Yılmaz ile ilgili bugün yaptığı açıklamaya dair basın danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile cevap vererek, "Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin mecliste benim ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili Ayrıca Tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
BEN ÜLKÜCÜYÜM
Kırıkkale Keskin T Tipi Cezaevi’nde kalmakta olan Alaattin Çakıcı, bunun sözlerin ardından derhal bir açıklamada bulunarak, Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin mecliste benim ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili Ayrıca Tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullanarak, "Hiçbir Parti gözetmeksizin ölçüm Devletin bekasıdır. Seçimlere 15 (onbeş ) gün kala mutlaka bir yazı daha yazacağımın bilinmesini isterim. 24 Haziranda yapılacak seçimler, Milletimize İslam dünyasına ve yaşadığımız coğrafyaya hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim. Devletimizin bekasına gönül vermiş 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımıza Saygılarımla arz ederim."
Alaattin çakıcı notunda şöyle dedi: Bu yazımda hiçbir partiyi işaret etmiyorum işaretim birlik ve beraberlik içerisinde 80 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına işaretim devletimizin bekasıdır. Mutlaka seçimlere 15 gün kala geniş bir yazı yazacağım.. Saygılarımla arz ederim"
Yoksa ahmet türk e kefil olurken bu ülkücü abilerim içerde degildide bizmi yanlış biliyorduk acaba