Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Turgut Karadağ'ın oğlu Ahmet Baturhan Karadağ ile Özer ailesinin kızı İrem Özer, Bafra'da gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi.
Gardenya Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün merasimine siyaset, sivil toplum ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikâh ve düğün töreninde aileler davetlileri kapıda karşılayarak bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerle yakından ilgilendi.
Düğüne MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MHP MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, MHP ve Ülkü Ocakları teşkilatlarının yöneticileri ile çok sayıda davetli iştirak etti.
Gece boyunca tebrikleri kabul eden Karadağ ve Özer aileleri, kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.
Bafra'da geniş katılımla gerçekleşen düğün töreninde davetliler genç çiftin mutluluğuna ortak olurken, Ahmet Baturhan Karadağ ve İrem Özer'e bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulunuldu.
Kapsam Haber Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Çağlar da genç çifti tebrik ederek, "Ahmet Baturhan Karadağ ve İrem Özer'e bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum. Karadağ ve Özer ailelerini bu anlamlı gün vesilesiyle kutluyor, genç çiftimize ömür boyu sürecek bir birliktelik temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.
KapsamHaber
Yorumlar
Kalan Karakter: