Manisa’da kadınlara yönelik düzenlenen rekreasyon çalışmaları, her yaştan katılımcıyı bir araya getiriyor. Yunusemre ilçesindeki Atatürk Olimpik Spor Kompleksi'nde uzman antrenörler eşliğinde yapılan etkinlikler, kadınların aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor.
Birçok Farklı Spor Dalı Sunuluyor
Program kapsamında pilates, aerobik, step ve zumba gibi grup egzersizleri ile bireysel spor aktiviteleri sunuluyor. Spor yapan kadınlar, fiziksel sağlıklarını korumanın yanı sıra, sosyal çevrelerini genişleterek keyifli vakit geçiriyor.
Kadınlardan Büyük İlgi
Rekreasyon çalışmalarına katılan kadınlar, sporun hayatlarına sağlık ve mutluluk kattığını belirtiyor. Katılımcılar, spor sayesinde hem fiziksel hem de mental olarak güçlendiklerini, burada kurdukları dostluklarla sosyal yaşamlarının daha da renklendiğini ifade ediyor.
Spor Faaliyetleri Artarak Sürecek
Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, kadınlara yönelik spor etkinliklerinin devam edeceğini belirterek, “Kadınların spor yapmasını teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak bizim önceliklerimiz arasında. Rekreasyon çalışmalarımıza gösterilen ilgiden memnunuz ve tüm kadınları bu etkinliklere katılmaya davet ediyoruz” dedi.