MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bircan Kaynak, 8 Nisan’da Soma Belediye Başkanı Sercan Okur’u ziyaret ederek ilçedeki altyapı projelerini değerlendirdi. Bu görüşmede neler konuşuldu?
Altyapı Projeleri Masaya Yatırıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde yürütülen altyapı iyileştirme çalışmaları, Soma’da da hız kazandı. MASKİ heyeti, mevcut altyapı durumu ve devam eden projeler hakkında detaylı bir değerlendirme yaptı. Yeni yatırım planları oluşturulurken, altyapının daha verimli hale getirilmesi için stratejiler belirlendi.
İstasyon Mahallesi’nde Yağmur Suyu Projesi
Soma İstasyon Mahallesi’nde başlatılan yağmur suyu kısmi şebeke projesi, altyapıyı daha dayanıklı hale getirmeyi hedefliyor. MASKİ, bu proje kapsamında yerel yönetimle koordineli hareket ediyor.
Kemal Balıkesir Caddesi İçin Ortak Planlama
Görüşmede, Kemal Balıkesir Caddesi’nde yapılacak yol çalışmaları öncesinde altyapının durumuna ilişkin fikir alışverişi yapıldı. MASKİ ve Soma Belediyesi, altyapı yatırımlarının koordineli ilerlemesi konusunda hemfikir oldu.
Haber: Kapsamhaber