Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında özel bir program düzenliyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin himayelerinde gerçekleştirilecek etkinlik, Aile, Kadın ve Sosyal Hizmet Politikaları Birimi tarafından organize edilecek. Programda, Türkiye’nin dört bir yanından gelen MHP Kadın Aile Çocuk ve Engellilerden Sorumlu (KAÇEP) İl ve İlçe Başkanları, KAÇEP üyeleri ve özel konuklar bir araya gelecek.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium Uluslararası Kongre, Fuar ve Etkinlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik, “8 Mart, 8 Güçlü Kadın, Her Hikâye Bir Zafer” temasıyla düzenlenecek.
“Kadınlar, Türk Milletinin Geleceğinde Önemli Bir Rol Üstleniyor”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul, programla ilgili yaptığı açıklamada, kadınların sosyal ve ekonomik hayattaki konumlarına dikkat çekerek, onların fedakârlıkları ve başarılarının toplum için büyük bir değer taşıdığını vurguladı.
Yurdakul, “Liderimiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin himayelerinde düzenlenen programda, 81 ilden gelen KAÇEP mensuplarımız ve misafirlerimizle bir araya geleceğiz. Aynı zamanda, büyük zaferlere ve fedakârlıklara imza atan 8 Türk kadınını taltif edeceğiz” dedi.
“Kadınlar Baş Tacımızdır”
MHP’nin kadınları her zaman kıymetli gördüğünü belirten Yurdakul, “Milliyetçi Hareket Partisi, kadınları başının tacı olarak görür ve onlara değer verir. Bu bilinçle düzenlediğimiz programda KAÇEP mensuplarımızı ve kıymetli misafirlerimizi gönül soframızda ve iftar davetimizde ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.
MHP, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programıyla, Türk kadınlarının topluma katkılarını ve başarılarını vurgulayarak onların hak ettikleri değeri bir kez daha ortaya koymayı hedefliyor.