Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa ilçesini ziyaret etti ve ilk olarak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Hükümet Konağı önünde Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, AK Parti İl Başkanı Selman Altaş, önceki dönem Milletvekili Metin Gündoğdu, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, 28. Dönem Milletvekili adayı İsa Yüksel ve muhtarlar tarafından karşılandı.Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa ilçesinde 53 köy yaşam merkezinin hayata geçirilmesi için Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer'e teşekkür etti. Ayrıca, şehrin merkezinde bulunan 4 okulun durumunu ve yeni okul yatırımlarını da paylaştı. İnşaatların devam ettiğini ve sanayi sitemizde mesleki eğitim atölyesinin ihalesinin yapıldığını belirtti.
Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliği altında demokrasinin işlemesi ve muhtarların daha görünür hale gelmesi hakkında konuştu. Fatsa'nın daha güçlü bir pozisyona getirilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ve gelecekte de aynı şekilde çalışacaklarını ifade etti.Milletvekili Özer ayrıca, köy yaşam merkezlerinin dönüştürülmesi çalışmalarını ve 3500 köy okulunun bu merkezlere dönüştürüldüğünü söyledi. Ordu'da 525 köy yaşam merkezinin açıldığını ve bu çalışmalara devam edeceklerini belirtti."Ardından Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu tarafından yapılan selamlama konuşmasının ardından, Milletvekili Özer, şunları ekledi:"Muhtarlarımızla birlikte, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde demokrasinin işlemesine katkı sağlıyoruz. Fatsa'nın gelişimi ve daha iyi bir konuma gelmesi için hep birlikte çalışmamız gerekiyor. Sorunlarınıza çözüm bulmak için buradayız, ve bu sorunların artık çözülebilir olduğuna inanıyoruz. Muhtarlarımızla birlikte bu yolda yürüdüğümüz için memnuniyet duyuyoruz. Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar'a da şehrimizin sorunlarını çözümü için verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederim."
Son olarak, Milletvekili Özer, köy yaşam merkezlerinin dönüştürülmesi çalışmalarının devam edeceğini ve Fatsa'nın sorunlarının çözümüne odaklanacaklarını vurguladı. Birlikte çalışarak Fatsa'nın daha güçlü ve gelişmiş bir ilçe haline gelmesini hedeflediklerini belirtti.

