Mimar Özlem Maraş, 1 Nisan'da Atakum'da yeni bir döneme girileceğini ifade ederek, "1 Nisan'da Atakum'a kadın eli değecek, kadınlarımızın sesi daha yüksek çıkacak" dedi.Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı Mimar Özlem Maraş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, Atakum'da "gerçek belediyecilik" ve kadınların gücünün birleşeceğini belirtti. Maraş, gelecek dönemde Atakum'da kadınların daha fazla söz sahibi olacağını ve yönetimde daha etkin rol alacaklarını vurguladı. "Önümüzdeki dönemde Atakum'a kadın eli değdiği çok net hissedilecek" dedi.
Başlangıç konuşmasında "Sevgili Kadınlar, değerli dostlar, bugün burada sizlerle birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak, toplumumuzda kadınların önemini vurgulamak ve geleceğe dair planlarımızı paylaşmak için toplandık" diyen Özlem Maraş, kadınların toplumun temel taşı olduğunu belirtti ve kadınların her alanda güçlenmesi için destek vereceklerini ifade etti.Girişimci Kadınlara Özel DestekAtakum'daki projelerle kadınların ekonomik ve sosyal açıdan güçlenmesinin yanı sıra bilim ve teknoloji alanında da liderlik etmelerini hedeflediklerini belirten Maraş, "Güneş Kadınları Projesi ile kırsalda yaşayan kadınlarımıza yönelik eğitimler düzenleyerek, güneş enerjisi potansiyelinden faydalanmalarını sağlayacak ve bu sayede ekonomik bağımsızlıklarını artıracağız. Ayrıca, "Girişimci Kadınlara Destek" programı ile kadınların iş dünyasında daha etkin rol almasını teşvik edeceğiz ve işlerini büyütmelerine yardımcı olacağız.
Atakum’da Kadının Sesi YükselecekMaraş, Kadın Meclisi kurarak Atakum'lu kadınların temsiliyetini artıracaklarını ve kadınların yönetimde daha fazla söz hakkı alacaklarını belirtti. "Kadınlarımızın sesleri daha güçlü duyulacak ve toplumsal değişime öncülük edecekler" dedi.Özlem Maraş, "Güçlü kadınlar, güçlü toplumlar yaratır. Hayallerimizi, hedeflerimizi ve umutlarımızı birlikte gerçekleştirelim" diyerek sözlerini tamamladı ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

