Canik Belediye Meclisi Ocak Ayı Açılış Toplantısı Başkan İbrahim Sandıkçı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerinin karara bağlandığı toplantıda, ilçede yürütülen ve planlanan projeler ele alındı. Yeni parkların hizmete sunulmasıyla 2025 yılına hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten Sandıkçı, “Canik’imizi projelerle ihya etmeye devam ediyoruz,” dedi.
Örnek Projeler Hayata Geçiriliyor
Başkan Sandıkçı, ilçenin eğitim, bilim, sanat ve spor gibi pek çok alanda hayata geçirilen projelerle örnek gösterildiğini belirterek, şunları söyledi:
“Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2025 yılında da ilçemize yeni eserler ve hizmetler kazandırarak hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmaya devam edeceğiz.”
Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Yoğun Bir Şekilde Sürüyor
Başkan Sandıkçı, depreme dayanıksız yapıların dönüşümü kapsamında yürütülen Soğuksu Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. Yüksek risk taşıyan yapı stoklarının yıkım çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Sandıkçı, “Depreme dayanıklı konutlar ve güvenli yaşam alanlarını halkımızla buluşturmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz,” ifadelerini kullandı.
Yeni Yatırımlar Yolda
Canik Belediyesi, 2025 yılı boyunca ilçeye değer katacak projeler ve yatırımlarla vatandaşların hizmetinde olmaya devam edecek. Başkan Sandıkçı, yeni yılda da tüm hemşehriler için daha güvenli, modern ve yaşanabilir bir Canik hedeflediklerini vurguladı.
Kaynak: Kapsamhaber
Yorumlar
Kalan Karakter: