Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Samsun Şubesi, kültür ve sanat etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Dernek üyesi ve Destekli Şair Ahmet Günay’ın 13 yıldır düzenleyerek sunduğu Engelsiz Kültür ve Sanat Programı, 2025 yılının ikinci etkinliğiyle sanatseverleri bir araya getirdi.01 Şubat 2025 Cumartesi günü saat 15.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen program, yoğun katılım ve büyük bir coşkuya sahne oldu.


Fotoğraflar ve Kamera: Ahmet Al

Sanatseverler Bir Araya Geldi
Programa, TSD Samsun Şube Başkanı Halis Candal başta olmak üzere, dernek üyelerinden Mustafa Gülay, Mehmet Yılmaz, Arif Uysal, Burhan Boz, Hüsniye Can, Aziz Ekşi, Yasin Korkmaz, Aysel Çalgın, Davut Demirtaş, Bülent Burul, Bekir Altıntaş, Aslan Şahin, Murat Topcu, Sevilay Morçöl ve daha birçok davetli katılım sağladı.Sanat dolu buluşmada ayrıca; Şair ve Gazeteci Oktay Zerrin, Şair ve Gazeteci Miraç Morçöl, Şair Haydar Sazlı, Kameraman ve Şair Ahmet Al ile Atakum Vefa Engelliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri de yer alarak geceye renk kattı.
Şiir, Türkü ve Fıkralar Sanatseverleri Mest Etti
Sanat dolu programda şiir, türkü ve fıkralar yankılandı. Şiir okuyanlar arasında;- Şair Haydar Sazlı, Destekli Şair Ahmet Günay, Şair Miraç Morçöl ve Aysel Çalgın yer aldı.
- Burhan Boz, Mehmet Yılmaz, Hüsniye Can, Mustafa Gülay
- Oktay Zerrin: "Her Mevsim İçimden Gelip Geçersin",
- Aysel Çalgın: "Gül Ağacı Değilem"

Sanatla Dolu Gece Toplu Fotoğraf Çekimi ile Son Buldu
Etkinlik, katılımcıların coşkulu alkışları eşliğinde sona ererken, programın sonunda toplu fotoğraf çekimi yapıldı.Sanat dolu anların ölümsüzleştiği etkinlikte fotoğraflar ve kamera çekimleri, Ahmet Al tarafından gerçekleştirildi.Haber Merkezi – SamsunFotoğraflar ve Kamera: Ahmet Al