Buz hokeyinde mücadele eden Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü (Samsun GSİM SK) takımı, tarihindeki ilk büyük başarısını elde ederek Türkiye üçüncüsü oldu. Bu önemli başarının ardından takım, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.
Başarıyla Gelen Ziyaret
Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) tarafından Erzurum’un "2025 Turizm Başkenti" ilan edilmesi kapsamında düzenlenen Kış Oyunları’nda yarışmalar tamamlandı. Bu organizasyonda mücadele eden Samsun GSİM SK buz hokeyi takımı, büyük bir başarı göstererek Türkiye üçüncüsü olmayı başardı. Takım, İlkadım Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Turan, antrenörler Adem Arslan ve Mert Ezer ile sporcu velilerinin eşliğinde İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret etti.
İl Müdürü Feyzullah Dereci’den Tebrik
Samsun GSİM SK’nın başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren İl Müdürü Feyzullah Dereci, bu önemli derecenin Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı’nın başarısını ortaya koyduğunu vurguladı. Dereci, “Buz hokeyinde böyle bir başarı elde eden takımımızla gurur duyuyorum. Bu, Samsun’un buz sporları alanındaki potansiyelini bir kez daha gösteriyor. Bu başarıların devamını görmek en büyük temennimiz” ifadelerini kullandı.Samsun'un Buz Sporlarındaki Yükselişi
Samsun GSİM SK’nın elde ettiği bu başarı, buz sporları alanında Samsun’un yükselen bir yıldız olduğunu kanıtlıyor. İl Müdürü Feyzullah Dereci, Samsun’un buz hokeyi ve diğer buz sporlarında adını daha sık duyuracağını ifade etti ve takımın bu yolda önemli bir ilham kaynağı olduğunu belirtti.