AK Parti Havza İlçe Başkanı Aziz Pekşen ve yönetim kurulu üyeleri, saha çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe teşkilatı, önce Havza’nın önceki dönem belediye başkanı ve AK Parti Havza Kurucu İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir’i yeni açtığı hukuk bürosunda ziyaret ederken, ardından Havza Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Sebahattin Özdemir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
İlk ziyaretlerini Sebahattin Özdemir’e gerçekleştiren Başkan Pekşen ve beraberindeki heyet, Özdemir’e hukuk bürosunun hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Pekşen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Öncelikle kıymetli başkanımıza açmış olduğu hukuk bürosunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sayın Özdemir, partimizin kuruluşundan bu yana ilçemize ve teşkilatımıza önemli hizmetlerde bulunmuş bir isimdir. AK Parti’yi büyük bir aile yapan en önemli unsur, birlik ve beraberliğimizdir. Bizler de bu anlayışla hareket ediyoruz. Tecrübeleriyle bizlere her daim yol gösteren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte ilçemize, partimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.”
Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna İnceleme Ziyareti
İlçe Başkanlığı heyeti daha sonra Havza Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu ziyaret ederek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi” kapsamında 7-13 yaş grubundaki çocuklara yönelik başlatılan temel yüzme eğitimlerinde şu ana kadar 600 çocuğun kurslara katıldığı belirtildi.
Başkan Pekşen: “Şampiyon Sporcular Yetişecek”
Başkan Aziz Pekşen, yüzme kurslarının çocuklar için çok değerli bir fırsat olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
“Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzun açılmasıyla birlikte 600 çocuğumuz yüzme eğitimi almaya başladı. Bu kurslarla çocuklarımız sadece yüzme öğrenmekle kalmayacak, içlerinden belki de lisanslı şampiyon sporcular çıkacak.
Bu önemli tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız Sayın Mehmet Muş’a, Samsun Milletvekillerimize, İl Başkanımız Sayın Mehmet Köse ve yönetimine, önceki dönem belediye başkanımız Sayın Sebahattin Özdemir’e, mevcut belediye başkanımıza, ilçe teşkilatımıza ve Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Cafer Uzun’a teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Sporun Yeni Merkezi Havza
600 çocuğa spor imkânı sağlayan Havza Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, ilçede spora olan ilgiyi artırırken çocukların hem fiziksel gelişimine hem de sosyal hayata katılımına katkı sağlıyor. Havza, yeni spor yatırımlarıyla bölgenin spor merkezi olma yolunda ilerliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: