Atakum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin hem merkez hem de kırsal mahallelerinde yürütülen bu çalışmalarda malzeme serme, asfalt yama, taş parke döşeme gibi işlemler eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor. Uygulanan program kapsamında Atakum’un ulaşım ağı adım adım güçlendirilirken, vatandaşların ulaşım konforu da artırılıyor.
Son dönemde hizmete girecek olan Ömürevleri Kent Lokantası ve Halk Et Satış Noktasının bulunduğu bölgede de yol ve çevre düzenleme çalışmaları hız kazandı. Tüm bu projelerde kullanılan taş, parke ve bordür malzemeleri, Atakum Belediyesi’ne ait Taflan İlhan Kılıç Kilitli Taş ve Parke Tesisi’nde seri şekilde üretiliyor. Başkan Serhat Türkel’in göreve başlamasının ardından üretim kapasitesi her geçen gün artan tesiste, sıfır stokla alınan üretim hattı tamamen faaliyete geçirildi.
Başkan Türkel, yol çalışmalarının ilçede aralıksız süreceğini belirterek, ‘Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için canla başla çalışıyoruz. Ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan bölgelerde özveriyle görev yapıyor. Yol bakımında kullandığımız tüm malzemeleri ise kendi tesisimizde üretiyoruz. Atakum’da yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz’ diye konuştu.

Yorumlar 1
Kalan Karakter: