Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen EnFest, yüz binlerce genci sanat, spor ve eğlence dolu etkinliklerde buluşturdu. Festivalin final programına katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bayram coşkusunu gençlerle birlikte yaşadı.
İzmit Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde gençlerle bir araya gelen Başkan Büyükakın, konser alanını dolduran kalabalığa hitap ederek tüm gençlerin ve Kocaelililerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
On Binlerce Genç Meydanı Doldurdu
Üç gün süren EnFest boyunca konserler, atölyeler, spor etkinlikleri ve çeşitli gösteriler düzenlendi. Festivalin finalinde sahne alan sanatçılarla birlikte meydanda büyük bir coşku yaşandı.
Başkan Büyükakın, sahneden gençlere seslenerek, “Gençler harikasınız” ifadelerini kullandı. Alanı dolduran binlerce genç, cep telefonu ışıkları ve alkışlarla bu sözlere karşılık verdi.
19 Mayıs Ruhuna Yakışan Kutlama
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği EnFest, 19 Mayıs’ın anlam ve önemine uygun bir atmosfer oluşturdu. Festival boyunca gençler hem eğlendi hem de bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.
Başkan Büyükakın, gençlerin enerjisinin ve heyecanının Türkiye’nin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, gençlere yönelik projeleri sürdürmeye devam edeceklerini ifade etti.

Milli İrade Meydanı İlk Büyük Sınavını Verdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan İzmit Milli İrade Meydanı, 19 Mayıs etkinliklerinde yüz binlerce vatandaşı ağırladı. Festival boyunca yoğun ilgi gören meydan, gençlik kutlamalarının merkezi oldu.
EnFest kapsamında düzenlenen konserler ve etkinlikler, Kocaeli’de 19 Mayıs coşkusunun en yoğun yaşandığı organizasyonlardan biri olarak dikkat çekti.
Haber: Ameni Çalışkan
Yorumlar
Kalan Karakter: