Çılgın Sayısal Loto’da oyunseverlere ek kazanç fırsatı sunan Milyonerler Festivali, 7 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen dokuzuncu çekilişte iki talihliyi sevindirdi. Çekilişte 5 bilen talihliler, ekstra toplam 10 milyon TL ikramiyenin sahibi oldu.
Balıkesir Edremit ve İstanbul Ataşehir’den oynayan iki talihli, kişi başı 7 milyon 92 bin 681 TL ikramiye kazandı. Festival kapsamında dağıtılan bu tutar, ana ikramiyeye ek olarak verildi.
19 Ocak–9 Şubat tarihleri arasında sürecek olan Milyonerler Festivali ile toplamda 100 milyon TL garanti ekstra ikramiye dağıtılması hedefleniyor.
Öte yandan Çılgın Sayısal Loto’da büyük ikramiye tutarı 638 milyon TL’yi aştı. Büyük ikramiyenin, festival kapsamındaki çekilişlerden birinde sahibini bulabileceği belirtiliyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: