İlkadım Belediyesi, ilçe genelinde park ve bahçelerde yürüttüğü yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alanlarda bakım, tadilat ve modernizasyon çalışmaları sürdürülürken, güvenlik ve konfor ön planda tutuluyor.
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Selahiye Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden Şehit Gökhan Bayram Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Kurnaz, mahalle sakinleriyle sohbet ederek talep ve önerileri dinledi.
Konforlu ve güvenli parklar hedefleniyor
Parklarda yapılan çalışmaların hem çocuklar hem de aileler için daha güvenli kullanım sağladığını belirten Başkan Kurnaz, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha estetik bir İlkadım hedefiyle hareket ettiklerini ifade etti.
Yenileme çalışmalarının yanı sıra ‘Güvenli Parklar’ projesinin de kararlılıkla sürdüğünü vurgulayan Kurnaz, Gazi Kafe Park’taki çalışmaların devam ettiğini, 2026 yılı içerisinde yeni parkların da bu proje kapsamına alınacağını söyledi.
Selahiye’de park daha modern hale geliyor
Şehit Gökhan Bayram Parkı’nda yürütülen çalışmalarla alanın daha modern, estetik ve konforlu bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Kurnaz, çocukların parkları güvenli ve sağlıklı şekilde kullanabilmesinin öncelikleri olduğunu dile getirdi. Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt ile birlikte yapılan incelemelerde, parkın mahalle ihtiyaçlarına uygun şekilde düzenleneceği kaydedildi.

İlkadım Belediyesi, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda parkları yenileyerek ilçedeki yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor.
GARABEY
Yorumlar
Kalan Karakter: