CHP Burdur İl Başkanı Kadir Koç, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Mine Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışında, engelli bireylerin topluma kazandırılmasının ve yaşam standartlarının artırılmasının önemine dikkat çekti.
“Engelsiz Bir Yaşam İçin Çalışıyoruz”
Burdur Belediye Başkanlığı tarafından açılan Mine Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin engelli bireyler için umut olacağını belirten Koç, merkezin eğitim ve sosyal katılım süreçlerine büyük katkı sağlayacağını vurguladı.
“Bu merkez, engelli yurttaşlarımızın sosyal hayata daha aktif katılmasını destekleyecek. Burdur’un engelli bireyler için örnek bir şehir olmasını hedefliyoruz. Bu tür projelerin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.
Duyarlılık Çağrısı
Dünya Engelliler Günü vesilesiyle mesaj veren Kadir Koç, engelli bireylerin haklarına saygı gösterilmesi gerektiğinin altını çizerek şunları söyledi:
“Engelli bireylerin topluma kazandırılması ve onların haklarına saygı gösterilmesi hepimizin ortak sorumluluğu. Engelsiz bir yaşam için elimizden geleni yapmalıyız. Tüm yurttaşlarımıza engelsiz bir dünya diliyorum.”
Engelsiz Yaşam İçin Adımlar Sürecek
Kadir Koç, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projelerin Burdur’da hayata geçirilmesinin önemine vurgu yaparak, bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade etti. “Herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” diyen Koç, engelsiz bir dünya için dayanışmanın önemini hatırlattı.
Yorumlar
Kalan Karakter: