Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, Miraç Kandili dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Akşam saatlerinde Samsun’un en işlek noktalarından biri olan Gazi Müzesi önünde gerçekleştirilen programda, vatandaşlara kandil simidi ikram edildi.
Düzenlenen etkinliğe MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’un yanı sıra, KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) İl Başkan Yardımcısı ve KAÇEP üyeleri ile MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk ve teşkilat mensupları katıldı.
Akşam saatlerinde yoğunluğun yaşandığı Gazi Müzesi önünde kurulan stantta, parti teşkilatı vatandaşlarla birebir temas kurarak Miraç Kandili’ni tebrik etti.
Gazi Müzesi Önünde Manevi Buluşma
Miraç Kandili’nin manevi atmosferini paylaşmak amacıyla düzenlenen programda, MHP teşkilatı vatandaşlarla bir araya geldi. Şehrin merkezi noktalarından biri olan Gazi Müzesi önünde yapılan ikram sırasında, özellikle akşam saatlerinde alandan geçen vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekti.
KAÇEP birimi üyeleri de etkinlikte aktif rol alarak kandil simitlerini dağıttı, vatandaşların kandilini kutladı. Program boyunca samimi görüntüler oluşurken, vatandaşlar da yapılan ikram ve temenniler dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdi.
Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Vurgusu
Etkinlik kapsamında MHP İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk ve teşkilat üyeleriyle birlikte vatandaşlara kandil simidi ikram eden MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, mübarek gecelerin toplumsal birlik ve beraberliği pekiştiren önemli zaman dilimleri olduğuna dikkat çekti.
Akşam boyunca vatandaşlarla sohbet eden MHP heyeti, Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunurken, bu tür manevi günlerin toplumda dayanışma ruhunu güçlendirdiğini ifade etti.
Başkan Mucur’dan Miraç Kandili Mesajı
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, program sırasında yaptığı değerlendirmede Miraç Kandili’nin anlam ve önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:
"Miraç Kandili’nin tüm İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. MHP Samsun İl Başkanlığı olarak, böylesine mübarek bir günde vatandaşlarımızla bir arada olmak ve bu manevi iklimi paylaşmak istedik. Teşkilat üyelerimiz ve KAÇEP birimimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ikram etkinliği ile birlik ve beraberlik bağlarımızı güçlendiriyoruz. Tüm Samsunlu hemşehrilerimizin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum."
Program, kandil simidi ikramının ardından yapılan iyi dilek temennileriyle sona erdi. MHP Samsun İl Başkanlığı’nın, mübarek gün ve gecelerde benzer etkinliklerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

GARABEY
Yorumlar
Kalan Karakter: